stage

Fatima haar eerste bericht

Maandag 12 februari was het mijn eerste stage dag, het was best wel spannend. Ik begon om 09:00 uur en om 09:30 hadden we een meeting. Een meeting is een vergadering, iedereen laat dan zien wat af is gemaakt in een werkweek. Dus eigenijk is het net een werkschouw maar dan anders, want bij een werkschouw laat je alles zien per periode. Deze week heb ik ook een klant gesprek meegemaakt en het was een bestaande klant, ik moest een verslag maken van het gesprek en een briefing.

Deze week heb ik eerst de systemen bekeken en bestudeerd.Tijdens het bekijken van de systemen  heb ik termen opgeschreven die ik niet ken, en daarna opgezocht op internet. Toen heeft mijn stage begeleider vragen bedacht over google Adwords die ik moest opzoeken in het systeem (Adwords), en het ging over klanten die gebruik maken van Adwords.

Mijn stagebegeleider heeft met mij afgesproken om een cursus te volgen van google Adwords (fundamentals). Daarmee was ik de hele week mee bezig. En het is best handig want nu weet ik meer over SEA.

Deze week heb ik ook nog aan mijn website gewerkt maar die is helaas niet helmaal compleet. Dus daar ga ik nog mee verder. Maar voor nu even vind ik dit goed, ik kan nu iedere week een blog in plaatsen. Ook heb ik gescrumd voor een nieuwe project. Mijn stage kent deze methode nog niet, dus het is eigenlijk een uitdaging!

Ik heb nu ook een eigen email van Eyeonline. Zodat ik ook klanten kan benaderen via mijn eigen mail. En reportages kan versuren. Want dat is wel de bedoeling dat ik ook taken moet uitvoeren via mijn naam. Eerder in mijn blog heb ik verteld dat ik naar een klankgesprek ben geweest, die klant is ook langs gekomen op vrijdag om te kijken hoe het gaat met zijn project.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *